Vrećice

Vrećice za automatsko pakovanje

Predstavljaju moderniji i unapređeniji način pakovanja proizvoda od folija. Razlika je u tome što vrećice predstavljaju dodatni stepen obrade, te kao takve omogućavaju više modifikacija (dodatak ručke, rupica za vazduh, perforacija za lako otvaranje…)

Naravno njihova prednost za kupce je i u tome što je ovaj način mnogo brži i efikasniji. Koriste se za raznovrsne proizvode kao što su toalet papir, hljeb, higijenski ulošci, pelene i ostalo.

Radimo ih po specifikacijama i zahtjevima kupaca.

Treger vreće i vrećice u rolni

Predstavljaju jedan od standardnih proizvoda koji se koriste u svakodnevnoj upotebi. Kod polietilenskog materijala, mogu se praviti od dva tipa, polietilena visoke i niske gustine (HDPE i LDPE), originalnog ili do 100% recikliranog materijala.

U upotrebi su učestalije one pravljene od HDPE, koje karakteriše velika čvrstoća u odnosu na sopstvenu težinu. Koriste se najviše u marketima i radnjama sličnog tipa a zbog svoje masovne upotrebe i pristupačne cijene predstavljaju odličan medij za reklamiranje.

Tregerice u rolni predstavljaju tip tregerica koje prolazi kroz drugačiji način obrade u konfekciji, te se na rolnu namotava više tregerica sa perforacijom za pojedinačno kidanje. Klasičan slučaj upotrebe tregerica na rolni je na standovima za voće i povrće.

Tregerice proizvodimo u raznovrsnim bojama, širinama, visinama i debljinama, u skladu sa zahtjevima kupaca.

Vrećice sa ubušenom ručkom

Prave se od dva tipa polietilena, visoke i niske gustine (HDPE ili LDPE), originalni ili do 100% reciklirani materijal.

Imaju višenamjensku upotrebu, a tipična upotreba je za pakovanje proizvoda u parfemerijama, buticima, zlatarama, apotekama, i ostalim prodajnim objektima. Pored standardne ubušene ručke, postoji tip ojačane DKT ručke, koja pruža dodatnu nosivost i vijek trajanja vreće, a dodatno se ugrađuje i donji falc, kako bi se povećala zapremina vrece.

U odnosu na standardne treger vreće, imaju veću relativnu površinu za štampanje i reklamiranje (i do 100% pokrivenost ukupne površine). Sve specifikacije vreća (dimenzije, boje, štampa ili bez štampe) radimo po zahtjevima kupaca.

Vrećice sa fleksibilnom ručkom

Izrađuju se od polietilena visoke gustine (HDPE) ili polietilena niske gustine (LDPE), originalnog ili do 100% recikliranog materijala.

Ručka je izrađena od posebnog materijala debljine 200 mikrona i zavarena je za vrh vrećice tako da ne oduzima korisnu zapreminu vrećice prilikom nošenja. Boja ručke se bira nezavisno od boje vrećice.

Izuzetan sklad dobija se odabirom ručke i dizajnom štampe. Donji falc djeluje estetski prihvatljivo, ima i praktičan učinak prvenstveno ako se radi o kabastoj robi. Kod PELD vrste najčešće se koristi ojačanje u gornjoj zoni.

Izuzetan su medij za reklamiranje prvenstveno zbog velike površine te višekratne upotrebe.

Kurirske vreće

Koriste se u svim online kupovinama i kupovinama koje se šalju poštom. S obzirom da je trend u svijetu za ovim uslugama u porastu, tako je i tržište za kurirskim vrećama u ekspanziji.

Prave se od izdržljivih polietilena, kako bi roba u njima ostala neoštećena, a samoljepljiva trakica koja zatvara otvor vreće pruža robi sigurnost tokom transporta.

U našoj ponudi imamo opcije sa jednim ili dva reda trakica, koji predstavljaju još unapređeniji model te poboljšavaju prethodno navedene karakteristike. Debljine, veličine i štampu na vrećicama kreiramo po zahtjevima kupaca.

Vreće za smeće

Namijenjene za zbrinjavanje različitih otpadaka kao što su: ostaci u domaćinstvima, industrijski, medicinski, otpad biljnog i životinjskog porijekla i mnogi drugi.

Važna karakteristika im je ta da su izuzetne jačine i izdržljivosti. Radimo ih bez trake ili sa trakom za vezivanje koja služi za nošenje i samim tim povećava iskoristivu površinu vreće.

Vreće sa trakom se rade u standardnim dimenzijama, te su namotane u rolnu sa perforacijom za kidanje. Sve vreće radimo u različitim boja a takođe mogu biti i štampane.

Pored toga, na svaku rolnu se lijepi i etiketa, koja moze biti i do 100% pokrivena štampom.

Vrećice za zamrzivač

Idealne su za zamrzavanje: voća, povrća, mesa, ribe, pečene i kuhane hrane, te za pakovanje sira, sendviča, svježeg voća i povrća zadržavajući prvobitan okus i svježinu vaših namirnica. Izrađuju se od polietilena visoke gustine (PEHD) ili polietilena niske gustine (PELD).

Nezaobilazne su u svakom domaćinstvu. Standardnih su veličina ( 1lit, 2lit, 3lit, 4lit, 5lit). Pakovane su u buntu i u bloku. Posjedujemo sertifikat o bezbjednosti hrane u dodiru sa folijom.

Jeste li znali da prosječno domaćinstvo baca više od 700 KM vrijednosti upotrebljive hrane svake godine usljed neadekvatne ambalaže?

Korištenjem naših vrećica za zamrzivač sačuvaćete svježinu vaše hrane i produžiti joj vijek trajanja. Redovna kontrola zdravstvene ispravnosti proizvoda koji se koriste u prehrambenoj industriji se vrši u Službi za sanitarnu hemiju Instituta za zaštitu zdravlja Republike Srpske za šta posjedujemo sertifikat.

Folije
Bio program
Menu